(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘quv markazlari va ta’lim muassasalari uchun web-sayt yaratishda muhim bo‘lgan texnik bosqichlardan biri — hosting va domen tanlovi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Domen nomini tanlashda brendga moslik va esda qoluvchanlik muhimligi, hosting xizmatini tanlashda esa tezlik, xavfsizlik, texnik qo‘llab-quvvatlash kabi mezonlar muhokama qilinadi. Maqola orqali yangi boshlayotgan ta’lim markazlari o‘z veb-saytlarini yaratish jarayonida to‘g‘ri qaror qabul qilishlari uchun zaruriy ko‘rsatmalar va amaliy tavsiyalar taqdim etiladi.