(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek va rus tillaridagi so‘z tartibining umumiy va farqli jihatlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Har ikki tilning grammatik tuzilmasi va sintaktik qoidalari solishtirilib, ularning pragmatik vazifalari misollar orqali yoritiladi. Maqola til o‘rganuvchilar va filologiya yo‘nalishida ta’lim olayotgan talabalar uchun amaliy ahamiyat kasb etadi.