(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi maqolada O’zbekistonda soliq islohotlari amalga oshirilishi,soliq tizimidagi o’zgarishlar va natijalar, soliq turlari, ularning miqdori, hamda jismoniy va yuridik shaxslarga tadbiq etilishi haqida bilib olamiz.