(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilidagi Konjunktiv (sub’yunktiv) fe’l shaklining mazmuni va qo‘llanilish holatlari tahlil qilinadi. Konjunktiv I va II shakllari, ularning grammatik tuzilishi, zamon shakllari, nutqdagi uslubiy funksiyalari hamda boshqa tillar (o‘zbek, ingliz, rus) bilan taqqosloviy tahlili keltirilgan. Maqola til o‘rganayotgan o‘quvchilar va til o‘qituvchilari uchun amaliy foyda beruvchi manba hisoblanadi.