(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada web texnologiyalari asosida uy hayvonlari sevuvchilar va sotuvchilar o‘rtasida samarali va interaktiv aloqa platformasini yaratish zaruriyati hamda bu platformaning ijtimoiy va texnologik ahamiyati yoritilgan. Platforma yordamida foydalanuvchilar uy hayvonlarini sotish, hadya qilish, izlash, veterinar xizmatlarini topish, prvarish bo‘yicha bilim olish kabi ko‘plab funksiyalardan foydalanishi mumkin. Unda sun’iy intellekt yordami, xavfsizlik tizimi, filtrlangan qidiruv, foydalanuvchilar o‘rtasida ijtimoiy muloqot va raqamli ta’lim materiallari kabi innovatsion yechimlar taklif etiladi. Platform jamiyatda hayvonlarga nisbatan mas’uliyat va madaniyatni shakllantirishda ham muhim vosita bo‘lib xizmat qiladi.