(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktablar uchun onlayn do‘kon web sahifasining ahamiyati, uning afzalliklari, texnologik asoslari va foydalanuvchi tajribasiga e’tibor qaratilgan. Maktablar uchun onlayn do‘kon yaratish o‘quvchilar, o‘qituvchilar va otaonalar uchun o‘qish jarayonini osonlashtiruvchi qulay platforma taqdim etadi. Maqolada onlayn do‘konning afzalliklari, ishlab chiqish uchun kerakli texnologiyalar va foydalanuvchi tajribasi haqida batafsil ma’lumot berilgan. Yaratoson tarzda sotib olishlari mumkin. Shuningdek, onlayn do‘konlar maktablarni modernizatsiya qilishda va ta’limni sifatli tashkil etishda muhim o‘rin tutadi.