(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion ta’limiy platformalarning hozirgi ta’lim tizimidagi ahamiyati, ularning kreativ fikrlashni rivojlantirishdagi o‘rni, zamonaviy ta’lim muhitiga qo‘shayotgan hissasi va raqamli texnologiyalarning ushbu platformalar bilan integratsiyalashuvi tahlil qilinadi. Shuningdek, platformalarning o‘quv jarayoniga ta’siri, o‘quvchilarning mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi roli amaliy misollar asosida yoritiladi.