(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada fuqarolarni ijtimoiy himoya qilish tizimida pensiya ta’minotining o‘rni, Taraqqiyot strategiyasida pensiya ta’minoti tizimini rivojlantirish bilan bog‘liq yo‘nalishlar, pensiya tizimini isloh qilish Konsepsiyasini ishlab chiqish bo„yicha chora-tadbirlar dasturining ahamiyati ochib berilgan hamda ilmiy xulosa, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.