(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamni mazmuni shundan iboratki , Kòrishda nuqsoni bòlgan bolalarni koreksiya qilish va jamiyatga qòshish. Korreksion chora tadbirlar natijasida ularni hayotida òz òrnini toptirsh.