(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мазкур тадқиқотда профилактика инспекторлари ва ҳудудий Ёшлар ишлари агентликлари ўртасидаги ҳамкорликнинг ҳуқуқий, ташкилий ва амалий асослари таҳлил этилади. Жиноятчиликни бартараф этиш, ҳуқуқбузарликларни олдини олиш ва ёшлар билан самарали профилактик ишлар олиб боришда ушбу икки тузилманинг ўзаро ҳамкорлиги муҳим ўрин тутади. Аммо амалда бу ҳамкорлик доим ҳам самарали