(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada stressga chidamlilikning namoyon bo‘lishida yosh rahbarlarning individual farqlari muhokama qilinadi. Shaxsning stressga chidamliligi turlari batafsil tahlil qilinadi. Yosh rahbarlarda kasbiy stressni tushunishda turli xil yondashuvlar ko‘rib chiqildi.