(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ўзбекистон Республикаси Президенти Ш.М.Мирзиёев ташаббуси ва раҳнамолигида мамлакатимизда қурилиш соҳасини тубдан ислоҳ қилишга, аҳолини сифатли турар жой билан таъминлаш, аҳолига қулай яшаш муҳити яратиш ва инфратузилмани янгилашга алоҳида эътибор қаратиб келинмоқда.