(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida rahbarning ijtimoiypsixologik kompetensiyasi uning shaxsiy fazilatlari, kasbiy mahorati va boshqaruv uslublari yoritildi.