(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada XXI asr tibbiyotidagi eng dolzarb va ilg‘or aqlli tadqiqotlar yoritilgan. Sun’iy intellekt, aqlli tibbiy qurilmalar, genomika, neyrotexnologiyalar va tibbiy ta’limda qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologiyalar orqali sog‘liqni saqlash tizimidagi yangiliklar tahlil qilingan. AI yordamida kasalliklarni erta aniqlash, individual davo rejalari tuzish,