(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Reklama matnlarida nutqiy aktlar strukturasi — bu reklama kommunikatsiyasining samaradorligini ta’minlash uchun muhim bo‘lgan elementlardan biridir. Reklama matnlari nafaqat mahsulot yoki xizmat haqida ma’lumot berish, balki iste’molchini jalb qilish, ularni harakatga undash va brendga ijobiy munosabatni shakllantirish vazifasini bajaradi. Shu sababli, reklama matnlarining nutqiy aktlar strukturasi ularning mazmuni, shakli va kommunikativ maqsadiga mos ravishda tuziladi.