(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bolalar psixologiyasida o‘zaro munosabatlar mavzusi, ta’lim jarayonining muhim jihatlaridan biridir. Bolalar o’rtasidagi o’zaro munosabatlar, ularning rivojlanishi, ijtimoiy ko’nikmalari va hissiy intellekti uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada bolalar o’rtasidagi ijtimoiy munosabatlar, ularning o’zaro ta’siri va ta’lim jarayonidagi roli, shuningdek, o’qituvchilar va bolalar o’rtasidagi munosabatlar haqida ma’lumotlar berilgan.