(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kasb-hunarga o‘rgatish tizimidagi zamonaviy yondashuvlar, o‘quvchilarda amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishga qaratilgan innovatsion metodlar tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalar, dual ta’lim tizimi, masofaviy o‘qitish, ustoz-shogird an’anasi va o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishga doir ilg‘or tajribalar yoritilgan.