(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kichik yoshdagi bolalarning kattalar va tengdoshlari o’rtasida muloqot ularni rivojlantirish, ularning ehtiyojlari va qiziqishlarini yanada shakllantirish hamda mustaqil fikrlashini oshirish haqida ma’lumot berilgan.