(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola o’zbek adabiyoti durdonalaridan biri Said Ahmad qalamiga mansub "Ufq" asarini o’zbek tilidan ingliz tiliga tarjima qilish jarayonida sodir bo’lgan bir qancha punktiatsion va leksikologik transformatsiyalarni tahlil qilamiz.