(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kosmetik plastik jarrohlik tashqi ko’rinishingizni o’zgartirish uchun amalga oshiriladi. Ba’zilar uchun bu tananing konturini va shaklini qayta ko’rib chiqish, ajinlarni tekislash yoki sochli joylarni yo’q qilishni anglatishi mumkin. Boshqalar varikoz tomirlarini davolash yoki ko’krakni kattalashtirishni tanlashi mumkin. Erkaklar va ayollar o’zlarining tashqi ko’rinishi bilan o’zlarini ishonchli va qulay his qiladigan tasvirni yaratish uchun tanlashlari mumkin bo’lgan bir qator kosmetik jarrohlik muolajalari mavjud.