(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada to‘xtash va to‘xtab turish qaqiqlangan joylarda yuzaga kelgan muamolarning harakat xavfsizligiga tasiri hamda yo‘l-transport tizimining samaradorligi va xavfsizligini hisobga olgan holda yo‘llarni o‘tkazuvchanligiga salbiy ta’sirini kamaytirish masalasi ko‘rib chiqildi. Yo‘l-transport tizimlarini tashkil etishda va transport harakati xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha chora-tadbirlarni ishlab chiqishda chorrahalarni, o‘tkazuvchanligini oshirishga salbiy ta’sirni kamaytirishning mavjud muammolari va usullari tahlil qilindi.