(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kosmetologiya amaliyotida ko’pincha bir narsa uchraydi, ko’p ayollar yuz parvarishi uchun odatiy bo’lgan kundalik tartib-qoidalarda xatoliklarga yo’l qo’yishadi va e’tiborli jihati shundaki, ular bu muolajalar to’g’ri amalga oshirilmoqda degan fikrda. Ammo yuz terisi bizga tabiat tomonidan berilgan ko’ylakka o’xshaydi.