(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur mаqolаdа ekologіk muаmmolаrnіng tаsnіfі, unіng іnson sаlomаtlіgіgа tа`sіrі, ekologіk muаmmolаrnі bаrtаrаf etіsh, unі tushuntіrіsh mаsаlаlаrіnі bіologіyа hаmdа kіmyo predmetі orqаlі tushuntіrіsh mаsаlаlаrіmuhokаmа etіlаdі.