(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O’zbekiston Respublikasi aholisini yil davomida ho’l mevalar bilan ta’minlash, bozorlarning mo’l-ko’lligini ta’minlash va mamlakatimizning eksport salohiyatini kuchaytirish maqsadida issiqxona sharoitida sabzavotlar etishtirish avj oldirilmoqda. Bunday agrotexnik usulda sabzavotlar etishtirish shaxsan Respublikamiz Prezidentining 2018 yil 29 martdagi PQ 2903 qarori asosida tubdan yaxshilandi [7,8,9].