(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola tibbiy lug‘atni o‘qitishda neologizmlarning katta ahamiyatga ega ekanligini muhokama qilishga qaratilgan. Tibbiyot va Farmatsevtika Universiteti talabalari birinchi va ikkinchi kursda ingliz tili tibbiy lug‘atini o‘rganadilar. Ushbu ikki yillik tibbiy lug‘at ularning kelajakdagi tibbiyot talabalari sifatida rivojlanishida eng muhim jihatlardan biridir. Buning sababi shundaki, biz o‘zgarish va rivojlanish asrida, ommaviy axborot vositalari va kommunikatsiya katta ahamiyatga ega bo‘lgan davrda yashayapmiz. Bu yerda muhokama qilinishi lozim bo‘lgan ikkita asosiy tushuncha bor: interet va kitoblar.