(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Elektr energiya zamonaviy hayotimizning ajralmas bo‘lagi hisoblanadi. U iqtisodiyotning turli tarmoqlarida hamda kundalik hayotimizda ishlatilib kelinadi. Barcha elektr qurilmalarni ishonchli ishlashini ta’minlashda elektr energiyaning sifati muhim ahamiyatga egadir.