(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilar yozma nutqini rivojlantirishning ahamiyati hamda bu jarayonning bugungi kundagi holati haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, yozma nutq ko‘nikmasini shakllantirishga yordam beruvchi bir qancha yozish modellari tahlil etilgan.