(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada axloqiy-estetik dunyoqarashning mohiyati, shaxs rivojida axloqiy-estetik dunyoqarashning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati, talabalarning axloqiy-estetik dunyoqarashni rivojlantirishda zamonaviy ta’lim yondashuvlaridan foydalanish usullari, amaliy mashg‘ulotlar jarayonida