(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada internet tarmog‘ida keng qo‘llaniladigan ayrim ommaviy xizmatlar, jumladan, elektron pochta, bulutli saqlash xizmatlari, ijtimoiy tarmoqlar va onlayn platformalar haqida so‘z boradi. Har bir xizmatning asosiy vazifalari, foydalari hamda kundalik hayotdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu xizmatlar axborot almashinuvi, ta’lim, biznes va ko‘ngilochar sohalarda inson faoliyatining ajralmas qismiga aylangani ta’kidlanadi.