(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada algebraik tenglamalarni yechishda qo‘llaniladigan oddiy iteratsiya metodining nazariy asoslari, yaqinlashish shartlari va yechim usullari bayon qilingan. Teorema va misollar yordamida metodning samaradorligi ko‘rsatilib, konkret tenglamalar uchun ildizlar aniqlangan.