(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada tilshunoslikda alohida o‘ringa ega bo‘lib kelayotgan frazeologizimlarni umum ta’lim maktablarida o‘qitishga oid mashq va topshiriqlar metodika orqali sharhlangan.