(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada psixologik sog’lomlashtirish jarayonida individual yondashuvning ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Shaxsning psixologik holati, emotsional ehtiyojlari va muammolari har bir individda turlicha bo‘lganligi sababli, u bilan olib boriladigan sog’lomlashtiruvchi ishlar ham individual xususiyatlarni hisobga olgan holda tashkil etilishi lozim. Maqolada individual yondashuv asosida olib borilgan psixokorreksion va psixoprofilaktik ishlarning shaxsiy rivojlanishga ijobiy ta’siri, psixologik barqarorlikni mustahkamlashdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, individual yondashuvning turli yosh davrlarida qo‘llanish uslublari va samarali texnikalari ko‘rib chiqilgan.