(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Akademik litseylarda ingliz tili o’qitish metodikasi zamonaviy ta’lim jarayonining muhim qismi hisoblanadi. Ingliz tili dunyoning eng ko‘p tarqalgan tillaridan biri bo‘lib, uni o‘rganish nafaqat xalqaro muloqotda, balki ilm-fan, texnologiya va madaniyat sohalarida ham muhim ahamiyatga ega. Shu sababli akademik litseylarda ingliz tilini samarali o‘qitish metodikasini ishlab chiqish va qo‘llash ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiladi.