(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Damas avtomobilining uzatmalar qutisi tarkibidagi ikkilamchi valning tuzilishi, ishlash prinsipi va uni qayta tiklash texnologiyasi atroflicha yoritilgan. Valning yeyilish va shikastlanish sabablari tahlil qilini, texnik diagnostika usullari orqali nosozliklarni aniqlash yo‘llari bayon etilgan. Qayta tiklash bosqichlari texnologik jihatdan asoslab berilgan bo‘lib, samaradorlikni oshirishga doir tavsiyalar ham keltirilgan. Maqola transport vositalarining ekspluatatsion ishonchliligini ta’minlashga xizmat qiluvchi amaliy ahamiyatga ega.