(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ARIMA modeli dinamikasi iqtisodiy tahlil uchun juda muhimdir. Chunki, ARIMA modeli eksport bozorining umumiy iqtisodiy holatini ifodalaydi. Ushbu maqolada prognozlashning ARIMA modeli haqida so’z borib, bu model yordamida eksport salohiyati tahlil qilingan.