(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asarida tasavvufiy g‘oyalar va ularning badiiy ifodasi chuqur tahlil qilinadi. Xususan, Navoiy tomonidan ilgari surilgan maqomlar – ruhiy va ma’naviy taraqqiyot bosqichlari sifatida qaralib, ularning har biri asar mazmuni bilan qanday uyg‘unlashgani o‘rganilgan.