(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada arab tilini o‘rgatishda CEFR ( Umumiy Yevropa Til Mezonlari ) standartlariga asoslangan bosqichli yondashuvning amaliy ahamiyatini yoritadi. A1 dab C2 gacha bo‘lgan har bir daraja uchun to‘rt asosiy til ko‘nikmasi – tinglab tushunish, o‘qish, yozish va gapirish ko‘nikmalarini qiziqarli va interaktiv metodlar asosida bosqichma – bosqich o‘rgatish strategiyalarini taklif etadi. Til o‘rgatuvchilar uchun innovatsion yondashuvlar orqali samaradorlikni oshirishga qaratilgan nazariy va amaliy tavsiyalar keltirilgan.