(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada moy filtrlari konstruktsiyasini va ularning ishlash prinsiplarini tahlil qilish orqali moylash tizimi samaradorligini oshirish masalasi ko‘rib chiqilgan. Texnik xizmat ko‘rsatish jarayonida yuzaga keladigan asosiy muammolar tahlil qilinib, ularni bartaraf etish yo‘llari taklif etilgan. Shuningdek, ilg‘or filtrlash texnologiyalarini qo‘llash natijasida ichki yonuv dvigatellarining ishonchliligi va xizmat muddati qanday darajada oshishini amaliy misollar asosida asoslab berilgan. Maqolada izlanishlar natijalari moy filtrlari dizaynini takomillashtirish orqali avtomobillarning texnik ko‘rsatkichlarini yaxshilashga xizmat qilishi mumkinligini haqida ma’lumot berilgan.