(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola sifatli ta’limning jamiyat va iqtisodiy taraqqiyotdagi ahamiyatini tahlil qiladi. Ta’lim tizimining islohoti, raqamli savodxonlik va kreativ fikrlash kabi yangi yo‘nalishlarning o‘rni keltirilgan. Sifatli ta’lim nafaqat iqtisodiy o‘sish, balki ijtimoiy rivojlanish uchun ham asosiy omil hisoblanadi.