(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Abulfayzxon maqolasida Abdurauf Fitratning “Abulfayzxon” dramasi haqida so’z yuritiladi. Xalqimiz tarixidan, millatimiz o’tmishidan so„zlaydigan, bu asar yozuvchining shoh asari ekanligiga amin bo’lasiz. Maqolada asarning bosh g’oyasi yoritib beriladi. Obrazlar xususida so’z boradi. Abdurauf Fitrat ijodi hammamizga ma’lum va mashhurdir. Buyuk ustozning “Abulfayzxon” dramasi buning yorqin dalili.