(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hamshiralik va akusherlik ishida bemor parvarishi bu tibbiyot amaliyotining muhim yo nalishi bo lib, bemorning sog ayishiga yordam beruvchi barcha parvarish, kuzatuv va yordam choralarini o z ichiga oladi. Ushbu faoliyat nafaqat kasallikni davolash, balki bemorning jismoniy, ruhiy va ijtimoiy holatini yaxshilashga qaratilgan.