(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida matn bilan ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish va rivojlantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. Matn ustida ishlash orqali o‘quvchilarning tafakkuri, tahlil qilish, umumlashtirish va xulosa chiqarish qobiliyatlarini rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.