(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Oʻrta Osiya jadidchiligining taniqli vakili,oʻzbek tarixchisi filolog Abdurauf Fitrat hayoti va ijodini oʻrganishga qaratilgan.Maqolada Fitrat hayoti ,va adabiy merosi chuqur tahlil qilingan.Shuningdek,Fitratning oʻzbek adabiyotiga qoʻshgan hissasi, jadidchilik davridagi xalqimiz uchun koʻrsatgan bqiyos jonbozliklari koʻrib chiqilgan Fitratning hayotini va uning badiiy merosini chuqur oʻrganmoqchi boʻlgan oʻquvchilar uchun moʻljallangan.