(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada maktab yoshidagi bolalarda jismoniy rivojlanishni ta’minlashda psixologik rag‘batlantirish va individual yondashuvning o‘zaro bog‘liqligi o‘rganilgan. Tadqiqot jarayonida individual metodlar asosida qiziqish uyg‘otish, motivatsiyani oshirish hamda shaxsiy yutuqlarga erishish