(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tadbirkorlikka qo’l urmoqchi bo’lgan yoshlarga kichik bizness va tadbirkorlik faoliyatini rejalashtirishning maqsadi va vazifalari, kichik bizness va tadbirkorlik faoliyatini rejalashtirishda biznes reja va uning ahamiyati, ekstropolisiya, mantiqiy tahlil, iqtisodiy-matematik usullar, eksport baholash usulidan foydalanib bashoratlash va rejalashtirishnining ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar beriladi.