(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada an’anaviy musiqiy meros va uning turlari haqida ma’lumotlar keltirilgan hamda an’anaviy milliy musiqiy merosning yorqin namunalari, o’zbek kompozitorlari va bastakorlari asarlari, xorijiy mamlakatlar kompozitorlari asarlari, xonandalik, bir yoki bir necha cholg’ular va janrlar yoritilgan.