(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada dunyo miqyosidagi innovatsion ta’lim texnologiyalarining o‘zbek tili darslarida qo‘llanilishi, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, sun’iy intellekt, interfaol platformalar, gamifikatsiya, AR/VR, CLIL va boshqa metodlarning o‘zbek tili darslariga integratsiyalash tajribalari ko‘rib chiqiladi. Maqola ta’lim jarayonida ilg‘or yondashuvlarni qo‘llash orqali o‘quvchilarda til ko‘nikmalarini rivojlantirish bo‘yicha natijalar va tavsiyalarni taqdim etadi.