(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolda o’zbek ilmiy matninig xususiyatlari haqida so’z yuritilgan, ekspressivlikning ilmiy matnga tegishliligi yoki tegishli emasligi masalasi nazariy jihatdan muhim ahamiyat kasb etishi haqida hamda tilshunoslarning bu boradagi qarashlari to’g’risida fikr yuritilgan.