(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada "Kretamin" dori vositasining neyropsixologik va neyrosensor buzilishlarga qarshi samaradorligi o‘rganilgan. Klinik tadqiqot doirasida 80 nafar bemorda preparatning kognitiv, emotsional va sezgi tizimlariga ijobiy ta’siri aniqlangan. Tadqiqot natijalari asosida "Kretamin"ning kompleks neyroprotektor va metabolik faolligi asoslangan.