(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yaxshi odatlarni shakllantirish va ularni hayot tarzimizga faol tatbiq etish muhimligi tahlil qilinadi. Odatlar inson hayotiga qanchalik ijobiy yoki salbiy ta’sir ko‘rsatishi muhokama qilinadi. Shuningdek, yomon odatlardan xalos bo‘lishning ilmiy asoslangan va samarali usullari yoritiladi.